Les mer om oss

Jon Harald

Jon Harald Gulliksen er utdannet Trener II ved Norges Rytterforbund. Han har bred erfaring som internasjonal sprangrytter, trener og med utdanning av både hester og ryttere.

 Jon Harald er i dag landslagsleder i sprang for aldersbestemte landslag; ponni, children, junior og unge ryttere. Nordisk Mesterskap 2019 må fremheves som ett av høydepunktene i hans trenerkarriere hvor Norge vant hele 7 gull, 5 sølv og 2 bronse! I tillegg til at Jon Harald hadde tre egne elever i Mesterskapet som resulterte i individuell gullmedalje, bronsemedalje og 5. plass i tillegg til at alle tre var på Norges gullag for henholdsvis children og ponni.


Jon Harald har tre barn; Jonas, Thea og Marie. Både Thea og Marie følger i sin fars fotspor som aktive sprangryttere.

Som sprangrytter har Jon Harald deltatt i flere internasjonale stevner, og ett av de absolutte høydepunktene er seier i 2* Grand Prix under Vestfold Horse Show i 2005.

I tillegg til å være rytter og trener er Jon Harald utdannet banebygger og stildommer i Norges Rytterforbund. Han har bred erfaring i idretten, både fra klubb-, stevnedrift og som leder av grenutvalget gjennom flere år.